GRATIS FRAKT OVER 299,-
GRATIS FRAKT OVER 299,-

Holdbarhet Protein

Miljø
Holdbarhet

Visste du at proteinpulveret vårt består av myse og kaseinprotein? Dette er rester av ost og melk som tidligere ikke ble brukt. Dette ble sett på som ‘avfall’ helt til man fant en ny måte å bruke det på. Ost og melkerester som tidligere ble sett på som avfall, blir nå brukt av millioner av mennesker!

GJENBRUK AV PAKNINGER OG LOKK

Våre lokk er alltid strengt produsert av 100% resirkulert aluminium. Våre bokser har alltid blitt brukt med 100% resirkulert PET-plast, klare for et nytt liv!

Klimakompenserte leveranser

Vi stiller alltid krav til at de transportselskapene vi bruker skal ha miljøkompensert frakt. Vi står selv for disse kostnadene!

PROTEIN.NO

Vi kildesorterer, komprimerer bølgepapp og resirkulerer. Vårt lager ligger sentralt i byen, så de aller fleste ansatte sykler eller bruker kollektiv transport.

Lokalproduserte etiketter

Våre produktetiketter blir alltid produsert lokalt. Det bidrar til et bedre miljø samtidig som vi støtter lokale bedrifter.

Proteinpulver er avfallsprodukt

Dette betyr at vi har funnet et nytt bruksområde for noe som tidligere ble sett på som et avfallsprodukt. Dette er bra for miljøet! 

INTERNE WORKSHOPS OG UTVIKLING

Vi har hver eneste måned interne workshops og samtaler der vi diskuterer hvordan vi som bedrift kan finne løsninger og bli mer ressurseffektive for å hjelpe miljøet.
Hva er den mest miljøvennlige måten å transportere mat og drikke?
Hva er mest miljøvennlig hvis du skal lage juice? Er det å transportere en lastebil med appelsiner til fabrikken, eller en kasse med konsentrat? Hva innebærer det?


Første trinn er å fjerne all væske fra appelsinene der de plukkes. Da trenger vi bare frakte konsentratet. Vannet som blir separert fra appelsinene kan brukes og drikkes lokalt. Dette fører til mindre utslipp av karbondioksid pga godsvolum og vekt reduseres betraktelig. Når pulveret ankommer juicefabrikken tilsettes vannet igjen. Resultatet blir den samme appelsinjuicen. PROTEIN.NO selger ikke appelsiner, men den samme logikken kan brukes om proteinpulveret og måltidserstatningen. Å frakte pulveret istedenfor vann er miljøvennlig. Finnes det en mer miljøvennlig måte å transportere mat på?