GRATIS FRAKT OVER 299,-
GRATIS FRAKT OVER 299,-

VÅRT MÅL ER Å GJØRE KVINNER I NORGE STERKERE

Vårt mål
VÅRT MÅL ER å GjøRe KVINNeR I norge STeRKeRE

Vil du vite livets hemmelighet? Det er protein. Protein bygger kroppen, gjør oss friskere og hjelper oss å leve lengre. Vi er her for å hjelpe kvinner å leve et sterkere liv.

PROTEINNO ble startet i mai 2017 av to studenter fra Lunds Universitet som ikke kunne finne protein for jenter. Protein ble markedsført til menn med voldsom emballasje og bodybuildere, til tross for at jenter trenger protein minst like mye.

Siden da har vi hatt over 100.000 fornøyde kunder, der 93% av alle kundene er jenter. Vi er et team med jenter som har vært der - vi vet hvordan det er å kjenne seg umotivert og at fremgangen går langsomt. Men vi vet også hvordan det er å kjenne seg freaking awesome!

HVA VI STÅR FOR
VI ER TROVERDIGE

Det du ser er hva du får. Vi tar fullt ansvar for alle produktene for å sikre at jenter får de riktige resultatene. 

VI ER INSPIRERENDE

Vi kommer ikke til å la deg nøye deg med mindre enn hva du fortjener. Vi er her for å passe på at du ikke gir opp og vi kommer til å hjelpe deg dit du vil. 

VI HJELPER TIL

Fra en jente til en annen, vi står bak deg og hjelper deg hvor (og når) vi kan.

VI KAN RELATERE

Vi forstår det. Shit happens. Livet er ikke svart hvitt. Det er lov å føle seg litt nedfor en dag så lenge du er back on track neste dag!

VI ER FORSKJELLIGE

Våre jenter kommer i alle former og størrelser. Alt vi gjør og alt vi står for er med mål om å føle seg bra og se bra ut. Styrke er minst like viktig mentalt som fysisk.

VI ER GIRLPOWER

Who run the world? GIRLS. Vi kommer til å være din irriterende bestevenn som ikke lar deg gi opp. Du kan klare det!
Kontakt oss


PROTEINNO A/S

Hovedkontor: Kopparbergsgatan 9, 214 44 Malmö 
Telefonnummer: 33 22 21 70