GRATIS FRAKT OVER 299,-
GRATIS FRAKT OVER 299,-

Prisendringer

30. juni 2022 vil følgende prisendringer skje: 

Boozt fra 349:- til 399:-
Kollagen
fra 129:-til 149:-
Jernkapsler fra 99:-til 129:-
Vitamin C-kapsler fra 79:-til 99:-
Folsyrekapsler fra 79:-til 99:-

Før du kjefter på oss ber vi deg om å lese hvorfor vi gjør dette. Vi fremskynder forbedringene og eksperimentene våre. Vi ansetter nye talenter og investerer mer enn noen gang, til tross for økende inflasjon, Ukraina, COVID19, for å akselerere forskningen vår og utvikle verdens sunneste proteinprodukter vitenskapelig mulig.

Gjennom årene har vi bygget et forhold til deg, og vi verdsetter å være transparente med hva vi gjør og hvorfor vi gjør det. Derfor informerer vi deg om at prisene våre vil øke fra slutten av juni 2022. Våre forskningsanalytikere anbefaler oss å øke prisene på grunn av økt inflasjon blant råvarepriser, resesjon, eksportusikkerhet, forskningskostnader, bærekraftige emballasje- og leveringspriser, avgiftsøkninger, valutaendringer og prisøkninger fra leverandører. Vi velger å kun ha resirkulert emballasje, lokalprodusert og vår frakt er klimakompensert, les mer om hvordan vi tar vårt miljøansvar her: https://protein.no/i/holdbarhet

Tusen takk for at du er med å støtte oss på reisen vår så langt, og vi håper at du vil fortsette å støtte et lokalt Norsk selskap i fremtiden som kjemper hardere enn noen gang i disse tider!

Klem fra Protein-familien