GRATIS FRAKT OVER 299,-
GRATIS FRAKT OVER 299,-

Returer og bytter

Angrer du på kjøpet?
Du kan angre på kjøpet ditt ved å kontakte oss og levere tilbake varen(e). Pass på å ha ordrenummeret tilgjengelig. Produktet returneres innen 14 dager fra du har mottatt din bestilling.

Returadresse
PROTEIN.NO
c/o Logistikksenter
0060 Oslo

Legg ved en lapp med ordrenummer, fullt navn og epost-adresse.

Returner varen med PostNord, DHL eller Bring/Posten. Du velger selv om du sender som brev eller sporbar pakke, men du er selv ansvarlig for at returen kommer frem. Du står selv for returfrakten. Husk å pakke varen godt inn slik at den ikke blir skadet under transport. Ta vare på kvitteringen du mottar når du returnerer pakken helt til du får en returbekreftelse fra oss om at vi har mottatt din retur

Returrett gjelder ikke for:
- Varer med brutt forsegling eller ødelagt emballasje
- Varer som har dårlig best/før dato, eller som har blitt gamle
- Produkter med spesielle vilkår
- Uhentede pakkerr (Les mer om uhentede pakker i våre kjøpsvilkår)

Kontakt gjerne vår kundeservice om du er usikker på om du kan returnere dine varer eller ikke.

Tilbakebetaling
Returbehandling tar mellom 2-14 virkedager. Når vi har mottatt og godkjent din retur, blir pengene tilbakebetalt til den betalingsløsningen du har benyttet deg av ved kjøp. Kortbetalinger krediteres og beløpet blir synlig på konto innen 7 virkedager. For fakturaer kommer fakturaen til å korrigeres eller avsluttes.

Vær oppmerksom på at hvis du kjøper en av våre pakker, og returnerer en eller flere produkter, forbeholder vi oss retten til å belaste de enkelte produkter du beholder til fullpris, og dermed tilbakebetales kun forskjellen mellom beløpet og verdien på den returnerte varen. Om du returnerer en vare hvor det er brukt rabattkode 3 for 2, forbeholder vi oss retten til å belaste produktene du beholder til fullpris.

Betal selv om du skal sende i retur
Om du har valgt betalingsalternativet faktura, pass alltid på å betale den i god tid, selv om du skal sende noe i retur. Dette må du gjøre slik at du ikke får en betalingspåminnelse. Når vi behandler returen din kommer du til å få tilbake pengene fra Walley.

Uhentede pakker 
Forsendelsen din ligger normalt i minst 14 dager hos posten. Om du ikke henter pakken innen disse dagene, eller nekter å hente den, blir den sendt tilbake til oss. Vi kommer da til å debitere deg ekspedisjonsavgift og fraktkostnad for retur, som nå er på kr 299

Bytte
Det er ikke mulig å bytte varer. Ønsker du en annen smak eller størrelse på produktet må du returnere bestillingen og legge inn en ny bestilling på vår nettside.